Om oss

Välkommen till oss

Vi är en av Sveriges ledande kliniker inom fettsugning, laserfettsugning och kirurgiska skönhetsbehandlingar. Hos oss arbetar engagerande läkare och specialister som har en djup kunskap om både kroppens naturliga åldrande och den vetenskap och teknik som finns för att föryngra kroppen.

Oavsett av om du gör en fettsugning av magen eller en mindre fettsugning för att bli av med en dubbelhaka så finns vi där för dig som patient – från första konsultation till att du är helt återställd efter behandlingen.

Vi är stolta över att ha många goda referenser från våra tidigare kunder. Du är viktig för oss och vi utgår alltid från dina individuella önskemål och förutsättningar för att skapa enastående resultat.

Fettsugning med den senaste teknologin i Stockholm

Teknikerna för fettsugning utvecklas snabbt och vi följer alltid den internationella utvecklingen för att få reda på de senaste rönen och teknikerna. Vi vill helt enkelt vara branschledande inom fettsugning och estetisk kirurgi! Vårt stora kunnande och engagemang innebär att vi har en spetskompetens som kommer till nytta för dig i form av säkerhet och goda resultat. Alla medarbetare som arbetar hos oss är specialister inom sina områden och står redo att ta väl hand om dig.