bakgrundsbild rosa och rött

Fettsugning mage

Även för den som är normalviktig och tränar och äter rätt kan lokala fettdepåer finnas kvar. Ett vanligt problemområde för många är mage och höfter. En fettsugning är en effektiv behandling som tar bort överflödigt fett från magen som annars kan vara svårt att få bort. Fettsugning av mage är en av de vanligaste plastikkirurgiska ingreppen och kan idag göras med modern laserteknik som minskar risken för komplikationer.

Få ett hållbart resultat

Vår avancerade laserfettsugning kan göras med lokalbedövning vilket minskar risken avsevärt jämfört med ingrepp som utförs under narkos. Resultatet är omedelbart och du kommer att uppleva att du får tydligare konturer, plattare mage och en mer skulpterad kroppsform.

Det räcker med en fettsugning för att uppnå det önskade resultatet och behandlingens resultat håller länge. För den som fortsätter att träna och leva hälsosamt är en fettsugning ett effektivt sätt att få en varaktig förbättring av kroppsformen.

En annan fördel med fettsugning med laser av mage är att du undviker slapp och överflödig hud. Komplikationen är vanlig när traditionella operationsmetoder används för att behandla magområdet men förekommer inte alls efter laserfettsugning.

Det här beror på att laserteknologin kan bearbeta också de undre hudlagerna och på så sätt minska risken för att huden upplevs som slapp efter ingreppet. Teknologin är dessutom ofta billigare än traditionella metoder.

Vi inleder alltid med en konsultation

Kontakta oss gärna för en konsultation där vi går igenom dina önskemål och förutsättningar. Vid konsultationen är det också möjligt att få mer information om pris för fettsugning och andra behandlingar som du önskar. Vi arbetar ofta med skräddarsydda behandlingspaket för omedelbara resultat.

Fettsugning av mage baserat på vetenskapliga metoder

Våra läkare har en kontinuerlig dialog med ledande experter inom området och vi kan erbjuda våra kunder de senaste, bästa och tryggaste metoderna för fettsugning av mage. På det här sättet minskar riskerna för komplikationer och du kan redan någon dag efter behandling återgå till ditt vardagsliv och njuta av din nya och slanka kropp. Vi är stolta över att vara den ledande fettsugningskliniken i Stockholm!

Ta kontakt med oss för att boka in en första konsultation. Vi hjälper dig få en slank mage!