Bli föryngrad med slank hals och haka

Fettsugning dubbelhaka

Ansiktet är viktigt för vårt utseende. När du åldras påverkas ansiktets form som blir mindre utmejslad. Det här beror bland annat på att huden blir mindre elastisk och att fett samlas lättare vid hals och haka. Förändringen kan upplevas som att ansiktet saknar konturer. Fettdepåer under hakan, så kallad dubbelhaka, ger ett åldrat utseende. Dubbelhakan är ofta svår att påverka med träning, kost eller krämer. En fettsugning av hakan är ett snabbt sätt att få en helt ny skulpterad profil med skarpare konturer vid käklinjen. Resultatet är hållbart och behandlingen innebär för många att de kan säga hejdå till sin dubbelhaka för gott.

Fettsugning i ansiktet tar fram ditt vackraste jag

Att fettsuga ansikte och haka har länge varit ett ingrepp förknippat med en större operation under narkos. Det här har förändrats på senare tid och behandlingen utförs idag med laserteknik. Teknologin innebär att laserfiber förs in med hjälp av små nålar i det område som ska behandlas. Lasern krossar sedan fettcellerna som sugs ut eller absorberas av kroppen. Det här innebär att risken för ärr vid fettsugning av haka och ansikte minimeras. Risken för komplikationer är betydligt mindre än vid exempelvis traditionella ansiktslyft.

Vid en fettsugning av haka försvinner överflödet av fett och kirurgen kan med stor precision skulptera fram ett mer utmejslat och föryngrat utseende. Dubbelhakan försvinner och halsens profil framträder på ett helt nytt sätt. En fettsugning av haka kan innebära en stor förbättring och behandlingen tar verkligen fram ditt allra vackraste jag.

Helhetslösning för ett föryngrat utseende

Vi är en av de ledande skönhetsklinikerna i Stockholm och vi är stolta över vårt stora kunnande kring fettsugning. Vi har samlat de mest avancerade skönhetsbehandlingarna på ett och samma ställe. Det innebär att vi inte bara kan utföra fettsugning utan kan erbjuda en helhetslösning där de senaste metoderna inom estetiskt plastikkirurgi och medicinsk dermatologi kombineras för enastående resultat. Vi är ditt självklara alternativ när du vill uppnå en varaktig förbättring i ditt utseende och din hälsa.

Vi erbjuder fettsugning av haka liksom av hela halsen och käklinjen. Ta kontakt med oss för att boka in en första konsultation.